zaterdag 10 juli 2010

Waarom we de Limburgers moeten demoniseren!

Kennelijk zijn Limburgers een beetje dom. Dat is in de folklore maar al te goed bekend maar tegenwoordig zijn we ook het slachtoffer van de achterlijke Limburgse cultuur.
Limburgers kunnen daar ook niks aan doen het zit in hun genen. Ze hebben niet de strijd tegen de spanjaarden hoeven te voeren en hebben niet eens fatsoenlijk een zee waar Nederland om bekend staat. Pas sinds 1815 werd het bij Nederland gevoegd en dat valt te merken . Niet alleen stemden ze al fanatiek NSB ze hebben niks geleerd en zadelen heel Nederland op met die Limburgse blaaskaak van een Wilders. Hebben wij er om gevraagd?! Nu blijkt dat er ook steeds meer Nederlanders zijn gaan Limburgiseren alsof het een tsoenami betreft wordt het tijd paal en perk te stellen aan deze uitheemse achterlijke fascistische Limburgse Ideologie.
Want het is duidelijk dat de Limburger zich niet willen aanpassen en ons land in een groot Limbabwe willen veranderen waar we allemaal xenofobe haters zijn.
Dat moeten we niet laten gebeuren!! Het is 1 voor 12!!!!
Jaren lang heb ik getracht met de Limburgers en hun Dhommi's (gelimburgiseerde Nederlanders) in discussie te gaan, op rustige toon hun geschreeuw tegemoet getreden, argumenten neerzetten tegenover drogredenaties of bot geschreeuw als GEERTJE 4 PERSIDENT en "Geert mein steun heb je" . Het heeft verdomme niet gewerkt uiteindelijk ben je een theedrinkende linkse fascist die een knieval doet voor de geïslamisering.
Tijd dus om alle zuigende fascisten uit LImburg eens flink te demoniseren en kijken of zij het nog steeds zo leuk vinden wat Wilders allemaal zegt als het betrekking heeft op hun heikneuterige volkje van gedegenereerde kindermisbruikende katholieke fascisten.

En nu kunt u zeggen : ja maar niet iedere Limburger stemde op Wilders.

Dan zeg ik:

Wolven in schaapskleren!

Limburg moeten we op marktplaats zetten en alle gelimburgiseerde Nederlanders kunnen er fijn gaan wonen ; verkoop het maar aan Berlusconi kan wilders als ondernazi zijn volk van achterlijke mergelsnuivers besturen!

En voor hen die twijfelen aan de kwade bedoelingen van Limburgers:


refrein: 't is een kwestie van geduld
rustig wachten op de dag
dat heel Holland Limburgs lult
ik heb mien ganse lange leave gewacht

3 opmerkingen:

  1. @kameejl. Ik zag je reacties over dit stukje op nujij (waar ik een vrijwillige permaban heb) Je ziet het goed het is satire . Dikker kan ik het er niet opleggen maar kennelijk begrijpen mensen had pas als je met koeieletters satire er onder zet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. overigens wees men mij op dit

    http://web.archive.org/web/20050311042142/www.limbocrates.net/

    BeantwoordenVerwijderen