woensdag 28 juli 2010

Limburgeren of Oprotten!

limburgse kopvoddendraagster heeft een stok om mee te slaan

Tsja laat ik nu uitgerekend dit jaar in de planning hebben gehad om Limburg eens te gaan bezoeken op vakantie; ik wilde niet zo ver weg en had wel zin in over die vervelende horizon vervuilende heuvels te gaan fietsen en dagtripjes te maken naar Aken, Kelmis en Maastricht. Gezien ik zelf een allochtoonse vriendin heb en zelf een ontzettende afkeer heb van de man die de gedachten van de mensen strafbaar wil stellen. U weet wel die lelijke Limburger die kunstmatig arisch haar op zijn door waanzin gekwelde bol heeft groeien (hoe dik kun je het er op leggen?!!). Het idee met haar door een PVV bolwerk te gaan fietsen stuitte me tegen de borst. Want dan bezie je mensen toch anders en ik vind op vakantie mensen ook belangrijk. Ik wil graag een Limburgs biertje drinken als het fietsen me even de pot op kan en voor haar met het idee dat ze gezien zou kunnen worden als een voorpost van de tsunami van kromzwaardhakkende geslachtsdelenbesnijders lijkt het me ook geen vakantiegevoel.

Maar ik heb dus op dit blog een satirisch stuk geschreven over Limburg en elders op fora mijn ongenoegen te kennen gegeven aan onschuldige Limburgers die er ook niks aan kunnen doen dat hun provincie synoniem is geworden voor vreemdelingenhaat.
Juist de kern van de PVV ; de vreemdelingenhaat is iedereen van op de hoogte . Wie gaat er nu op vakantie naar een plek waar de mensen vreemdelingen haten???

Nu moet ik eerlijkheidshalve bekennen dat ik massatoerisme als een gruwel ervaar en dat ik blij ben dat mijn mooie provincie het lot van Drenthe nog niet heeft ondergaan dus van mij hoeven er geen hordes fietsende gekken uit de rest van het land naar Groningen te komen dus neem ik het de Limburgers ook niet kwalijk dat zij mij op de fiets kunnen missen als kiespijn.

Desondanks als ik me inlees en spreek met Limburgers over de motivatie van de Limburgers op deze Hitleriaanse krankzinnige te stemmen blijkt dat zij in tegenstelling tot ons Groningers een minderwaardigheidscomplex hebben.
Zo lezen we hier :
,,Veel mensen voelen zich in de steek gelaten en zoeken een stok om mee te slaan.’’, ,,Limburg is altijd als een achtergebleven provincie beschouwd, mensen hebben er een diepgeworteld minderwaardigheidscomplex. Mijn vader was in staat de tv het raam uit te gooien als Fred Oster of een andere gedresseerde aap van boven de rivieren dacht leuk te zijn door een Limburger te imiteren. Dan ontstak hij in woede over alles wat uit het westen kwam. Dat zit er heel diep in bij ons. Wilders appelleert aan dat gevoel.’’
Dus de vrijheden die we in dit land zo zwaar bevochten hebben zoals de vrijheid die de Limburgers en de Brabanders om het katholieke geloof inclusief hoofdoekjesdragende nonnen moeten worden verkwanseld omdat de Limburgers huilie huilie doen omdat ze de pest hebben aan de randstedelijke politiek. Wij Groningers worden al decennia beroofd van onze natuurlijke rijkdommen (aardgas) maar het rijk geeft ons net zo hard de middelvinger als de Limburgers ; alles moet draaien om die idioten uit de randstad en op TV zelfs exclusief uit Amsterdam.
Zal ons een worst wezen wij weten wat we hebben en zij lekker niet! En ik heb er ook de pest aan als een grapjas een Groninger nadoet want dat kunnen ze gewoon niet ; ik wordt daar niet boos om ik vind het ergens een beetje zielig gestuntel; maakt me weer extra trots dat ik het wel kan .
Het ontbeert de Limburgers kennelijk aan zelfrespect dat hen er toe zou hebben aangezet tot zich massaal voorstander te tonen van een Wilderskalifaat.

En gezien ze die Wilders zo zien zitten en zo de pest hebben aan de rest van het land; wat let ze om samen met haatmoefti Wilders een eigen staat te beginnen?

Ik zou Groningen samen met de andere noordelijke provincies ook wel onafhankelijk willen zien. Hebben wij geen last meer van Limburgse xenofoben of Hollandse profiteurs .

Dat zou een gouden toekomst zijn voor ons. Het resje gas dat we nog hebben en de vruchtbare grond zou ons het koeweit aan de Noordzee kunnen maken. Extra inkomsten zijn er verder nog uit talloze zaken te genereren. Zo zijn we veel prettiger waar het betutteling betreft dus het toerisme zal bloeien (wat ik persoonlijk wel kan missen).

Limburgers zochten een stok om de randstad mee te slaan? Nou jullie hebben een gloeiend hete pook bij het verkeerde eind gepakt . Die extra zetels voor de gek uit frustratie is wel een hele domme manier om van jullie minderwaardigheidscomplex af te komen. Want in mijn optiek staan jullie behoorlijk voor lul.
Maar OK. mensen uit Limburg ik weet heus wel dat er velen van jullie zich kapotschamen.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten