woensdag 4 augustus 2010

Wilders OpblazenEr is al jaren een hardnekkige mythe gaande over de extreem-rechtse gek Wilders.

Zo wauwelen intellectuelen en de tokkies elkaar na over het volgende: "hoe harder je tegen wilders blaast hoe groter hij wordt". Daar zit uiteraard wel een beetje waarheid in; aandacht, ook negatief, versterkt het zijn 'rebels imago', de Bin Laden van de Lage Landen. Ik heb zelf ook deels in die mythe gelooft door met potentiƫle stemmers op die gek proberen een redelijke discussie te voeren ondanks doodsbedreigingen en beschuldigingen van moord en genocide tot de holocaust toe van die groep aan mijn adres. Uiteraard neem ik dit soort zaken niet zo serieus als Wilders dat doet anders zou ik niet over straat durven.

Maar of je je nu wel of niet in ferme taal uitspreekt tegen de Grote Blonde Krankzinnige; de pers blijft elke scheet van m publiceren (tenminste de harde scheten, de natte zachte negeren ze stelselmatig; dit zijn de scheten waar hij het heeft over martelkampen, deportaties, genocide, (oa. drijf de palestijnen de woestijn in) of Obama is een moslimterrorist ; de scheten waarvan de diarree echt langs de benen naar beneden zakt).

Wilders opblazen; hij is er zelf mee begonnen door zichzelf flink op te blazen; je bent een blaaskaak of je bent het niet.

Dus laten wij eens ophouden het katje met zijden handschoentjes aan te pakken (sorry is beeldspraak ik wil katten niet demoniseren) en eens flink tegen Wilders gaan blazen opdat die ballon zo groot wordt dat ie uiteindelijk eens een keertje knapt.
Laten we ze eens het vuur aan de schenen leggen in plaats van denken dat we met een redelijke club te maken hebben.

Want wat dit gezeur is een typisch jaren '70 softe aanpak! Met schreeuwende, stampvoetende jankkleuters ga je niet redelijk in gesprek ; die spreek je op ferme toon toe : "EN NOU IS HET AFGELOPEN!"Geen opmerkingen:

Een reactie posten