zondag 15 november 2009

Herman van Veen kun je vergelijken met Geert WildersIk zal wel weer aan het demoniseren zijn maar de overeenkomsten zijn groter dan men zou aannemen.
Beide hebben bewaking nodig voor hetgeen ze naar buiten brengen. Wilders beweert dat nodig te hebben tegen boze moslims Herman denkt dat Wilders' zijn kammeraden hem zullen belagen.
Beiden negeren de Nederlandse cultuur waarin mensen met krachttermen slingeren als "ik maak je dood" of "krijg de tering". Beiden doen ze aangifte door een mailbox vol met reacties mensen die hun woede tamelijk slecht weten te uiten.
Beiden zouden ze een voorbeeld kunnen nemen aan beroepskroegpraatjesmaker Youp van het hek.
zoals te lezen in het Parool:

[quote]
Cabaretier Youp van 't Hek, die zelf vlak na de moord op Pim Fortuyn vier- tot vijfhonderd dreigmails kreeg, heeft zelf nooit aangifte gedaan. ''Ik ben nooit bang geweest.'' Hij zegt niet alles serieus te nemen, omdat het door internet gemakkelijk is om dreigementen te uiten. ''Dat gaat binnen drie seconden. Je schrijft: 'Klootzak, ik sla je op je bek', drukt op de knop en het is klaar. Het zijn enorme lafbekken die alleen anoniem iets durven zeggen,'' aldus Van 't Hek. [/quote]

Beiden worden niet begrepen door de PVV aanhang.
Beiden hebben hits gescoord door het vertellen van fabeltjes.
Beiden hebben serieuze angst omtrent het democratisch gehalte van de PVV.

Een puntje van verschil.
Wilders demoniseerd miljoenen mensen en Herman van Veen demoniseerd helemaal niemand.
Herman van Veen wordt gedemoniseerd.
Wilders mag zeggen dat Moslims fascisten zijn. Dat is vrijheid. Herman van Veen mag niet zeggen dat de PVV de kant van de NSB op gaat (een gruwelijk understatement gezien de NSB van oorsprong niks tegen semitische volkeren had terwijl de PVV dat wel heeft) want dan is het demonisering.

Hypocriet

Jammer dat Herman van Veen aangifte heeft gedaan en zich daarom een beetje meer Wilders heeft gemaakt.
Want wie met monsters vecht moet oppassen er zelf niet een te worden. En die arme meneer van Veen is nu een heel klein beetje besmet door de demoon genaamd Wilders.Geen opmerkingen:

Een reactie posten