maandag 14 februari 2011

Laten we het internationaal strafhof aan Chavez geven

Vandaag tussen het gewilders en Egypte door kwam ik het volgende bericht tegen.
Met de kennis van nu over dat we gruwelijk fout waren door het tanende Amerikaanse imperium te steunen met hun inval in Irak dat inmiddels 1,4 miljoen slachtoffers en miljoenen vluchtelingen heeft opgeleverd.
Dat was min of meer ook de conclusie van de Commissie Davids. Om dit soort ellende te voorkomen zou er een symbolisch volkenrechterlijk adviseur dienen te komen.

Echter, Bruin heeft zo veel schijt aan mensenrechten dat ze (vermoedelijk een grappige onbenul met een titel) willen gaan inhuren om een paar daagjes per jaar te gaan theedrinken.

De bruine gedoograkkers van Wilders laten op deze manier heel netjes zien wat ze vinden van internationaal recht; ze hebben er gewoon schijt aan.


Ik bewonder dat wel.
Niet zo hypocriet als onder Balkenende die net deed alsof mensenrechten belangrijk waren terwijl hij daar zijn rare zeeuwse reetje mee afveegde.

Nee Bruin bakt ze niet zo bruin die komen er openlijk voor uit : Wij vinden mensenrechten een linkse hobby. Daar likken deze bruine rakkers hun vingers niet bij af.

Heel netjes alleen het is dan natuurlijk te belachelijk voor woorden dat het internationaal strafhof nog in den Haag blijft.
Daarom moeten we dat huisvesten op een plek waar dergelijke waarden nog wel gewaardeerd worden.
Ik heb hier even over na moeten denken maar Venezuela zou de perfecte plek zijn.
De reden dat wij allemaal denken dat Chavez een dictator is heeft zijn oorsprong niet zo zeer in zijn linkse gedachtegoed; de ruzie tussen hem en de VS begon toen ie boos was over de invallen van Afghanistan en Irak. De man stond met foto's van dode kinderen tegen Bush te zeggen; "u kun dit toch geen terroristen noemen meneer Bush?"
Daarna heeft Venezuela altijd gestaan achter de volken die onderdrukt werden. Toen Israƫl te keer ging was Chavez er als eerste bij om te zeggen dat het te ver ging terwijl Verhagen zo wat stond te juichen bij het vermoorden van vrouwen, kinderen en bejaarden.
Een van de vele voorbeelden.
Daarbij is Chavez een van de weinige mensen die begrijpt dat een land soeverein is . Iets waar wij niet zo goed tegen kunnen ; kijkt u maar naar hoe Iran behandeld wordt dat niet naar onze pijpen wenst te dansen.
Want Iran is niet de meest gestoorde Islamitische staat ; dat zijn onze vrienden; Saoedi Arabiƫ (alleen de naam al -> genoemd naar de familie Saoed die daar al tijden de macht heeft)
U kunt mogelijk een ander land geschikt vinden voor het Internationaal strafhof, dat zou ik graag vernemen, maar naar mijn idee heeft Venezuela de beste kaarten.
In ieder geval heeft Nederland het wat mij betreft verspilt .
Mensenrechten zijn zo kwetsbaar en een land dat daar lichtzinnig mee om wenst te springen; die hoort zo'n belangrijk orgaan niet binnen haar grenzen te hebben.Geen opmerkingen:

Een reactie posten