zondag 27 februari 2011

WilderskampenHier ziet u de labels die de nazi's plakten op de mensen die hen niet bevielen.
Nu hebben we tegenwoordig in Nederland ook een meneer die iedereen in kampen wil opsluiten .
Het lijkt me een prima idee om deze meneer een handje te helpen om zijn gedroomde kampen waar te maken opdat de kampbewakers wel weten of ze te maken hebben met een asociale moslim of een twitterende rapper .

Wie moesten er ook allemaal in kampen van de PVV?


Al deze bij de AIVD bekende potentiële terroristen worden als het aan mij ligt preventief opgepakt en preventief gedetineerd. In Israël is administratieve detentie al mogelijk, daar worden personen die door de geheime dienst als een gevaar voor de Israëlische veiligheid beschouwd worden voor onbepaalde tijd administratiefrechtelijk vastgezet. In Israël functioneert het, waarom zou het dan niet ook in Nederland ingevoerd kunnen worden? In mijn plan is het de AIVD die een potentiële terrorist bij de minister van Binnenlandse Zaken voor administratieve detentie voordraagt. De minister beslist of de betreffende persoon al dan niet preventief wordt vastgezet en vervolgens is het de bestuursrechter die om het half jaar toetst of de administratieve detentie nog gerechtvaardigd is. Onpartijdige en onafhankelijke rechterlijke toetsing is dus gewaarborgd.

De mensen die dus in de gaten gehouden worden door de AIVD. Zoals Wilders zelf zegt: potentiële terroristen. (gek genoeg is bekend dat hij zelf door de AIVD in de gaten gehouden werd). Dat lot kan ons allen treffen; verkeerde site bezocht . Een rare tweet en je bent een potentieel gevaar voor het land. En dan hebben we het bij twitter nog over daadwerkelijke gefantaseerde daden. Een vliegtuigspotter of fanatiek socialist kan even goed zeer verdacht zijn. En als je een bepaalde moskee bezoekt ben je zowiezo al bloedlink.

Wie moeten er nog meer in kampen ?


Hef voor de productie, handel invoer e.d. het onderscheid tussen hard- en softdrugs op. Ook de softdrugshandel en alles wat daar mee te maken heeft, moeten we keihard aanpakken.
Gebruikers van harddrugs moeten gedwongen afkicken en een paar jaar naar een rijkswerkinrichting. Volk dat niet wil deugen, moeten we verwijderen uit onze samenleving. Bij recidive: vele jaren meer naar een rijkswerkinrichting.
Scholen moeten verplicht worden om van de aanwezigheid van drugs op scholen, aangifte te doen.

Ah Jules Deelder en Theo van Gogh als die nog geleefd had moeten ook naar kampen.
Of een rijkswerkinrichting zoals ze dat stellen. Een werkkamp dus zelfs. Wedden dat er op de gevel van zo'n kamp iets staat als "WERKEN IS VET COOL"

Nu vind ik zo snel de link niet op google maar de hele familie mag mee als zoonlief 3 keer een jointje gerookt heeft in een portiek zoals elke gezonde puber .
Lijkt me dat we een verschil in label moeten hebben tussen tuig 18+ en tuig 18- en familie van tuig.
Extra kinky is dat Wilders een tijdje terug verklaarde wat volgens hem tuig is : Molims
"tuig dat is het"

U leest het goed. Jeugdige delinquenten moeten ook naar kampen . Maar niet zomaar naar kampen . Nee die moeten naar Stalins Goelags in Siberië

De Nederlandse rechter moet criminelen ook naar Siberië kunnen sturen, oppert de PVV.

Hier heeft Wilders het niet over kampen maar over deportatie.
Het hele probleem van deporteren is dat je daar centra voor nodig hebt.
Centra die we gerust kampen kunnen noemen. Waarom ik dat als een feit neerzet?
Omdat ze gewoon al bestaan voor mensen die volgens de regering niet in Nederland mogen verblijven.
We hebben dat heel mooi kunnen zien met de brand in Schiphol.
Als we willen deporteren horen daar deportatiekampen bij.
Met name de mensen die er "alleen al aan denken" de sharia* in te voeren.

"those who THINK about jihad and sharia". For Muslims, there is not only no freedom of expression any more, but even no more freedom of thinking. Logical conclusion: As you cannot know what a person thinks, every Muslim (or person from Muslim descent) is a potential danger. That is why he is ranting about "tens of millions" of people to be deported from Europe.

Nu ben ik vast wat groepen vergeten die óok in kampen moeten van Wilders ik hou me aanbevolen om dit stukje te updaten.

In ieder geval een prijsvraag ;
ontwerp labels voor de mensen die in Wilders' kampen moeten .
De winnaar krijgt een date met de auteur of UNIEK schilderij die de auteur zelf in 10 minuten gaat schilderen .Geen opmerkingen:

Een reactie posten