zondag 16 mei 2010

Waarom Geert Wilders daalt in de peilingen.
Ik voorspelde het al jaren.
Even een schouderklopje voor mezelf want ik heb weer eens gelijk.
Wanneer er verkiezingen zouden komen pas dan zou Wilders worden aangepakt door de pers en de politiek.

Insiders waren al jaren op de hoogte van de dubieuze buitenlandse contacten en financiers.
Daar had men jaren lang over kunnen schrijven of spreken. De leugens die de man verspreidde waren zo makkelijk door te prikken dat het te genant voor woorden was dat geen enkele politicus zich er aan waagde.
Waren onze politici nu dom?
Helemaal niet! Voor Balkenende was Wilders een godsgeschenk. De man hield zich bezig met allerlei impopulaire acties zoals het uitleveren van de Nederlandse soevereiniteit aan het ongewenste gedrocht dat men de EU noemt. Oorlogen met volkeren die ons niks misdaan hadden onze privacy te grabbel gooien en overduidelijke banden met de farmaceutische industrie met zijn vriendje Klink te bestendigen.
Zonder Wilders en zijn extreem rechtse haat agenda zouden kranten over Balkenende en zijn misdaden hebben geschreven. Stel je voor! Zonder Wilders zou de Nederland er een stuk minder Balkentopisch hebben uitgezien.
Uiteraard wil geen enkele politicus dat Wilders ook daadwerkelijk met zijn morbide agenda gaat meeregeren en daarom duiken pas nu berichten in de main stream pers op over zijn dubieuze buitenlandse contacten en gaan nu pas politici zich bezig houden met de leugens van de rechts radicale haatimam.

En ach. Het volk gaat vrolijk door met dode dieren bij moskee├źn leggen. Iets waar we Wilders persoonlijk voor moeten afrekenen. Maar niet alleen Wilders. Ook Jan Peter Balkenende en alle andere Haagse Hopjes die al die jaren handenwrijvend hebben genoten van deze tsunami van intolerantie.

Jullie zijn er allemaal ingestonken !

Veul Hail en Zegen !


3 opmerkingen: