zondag 2 mei 2010

Rekels pakken extreem links tuig keihard aan!Was Aboutaleb geen moslim dan zou Wilders in jubelstemming zijn.
Gister was een heugelijke dag voor Wilders. De rekels van de politie (ik mag die mensen van de rechter namelijk niet in de openbare ruimte benoemen wat ik werkelijk van ze denk) hebben de vieze extreem linkse dhimmi's een ordentenlijk pak ros gegeven.
Zoals Elsevier al kopte was er sprake van extreem links geweld!
De vierders van deze socialistische-stalinistische haatdag hadden namelijk stokken vermomd als vlaggen en spandoeken.
Dat mocht natuurlijk niet want dat kun je gebruiken als wapen.
Handen en voeten zijn ook wapens maar in zijn geweldige rechtvaardigheid had de grote profeet Auboutaleb zich van zijn mildere kant getoond. Die mochten deze keer wel en die zijn dus ook niet gebruikt behalve voor het onrechtmatig afweren van politieknuppels.
Het is goed te weten dat de staat eens duidelijk maakt dat ze het helemaal zat zijn met de burger.
En wie niet horen wil moet maar voelen.
Zo heeft de staat ook in al haar wijsheid verschrikkelijke aanslagen op de Koningin voorkomen door deze potentiƫle terrorist te verbieden gewapend de straat te betreden.
Aboutaleb heeft in zijn wijsheid echter wel een schoonheidsfoutje gemaakt die hij geen tweede keer zal maken. Hij heeft de camera's niet als eerste ingenomen.
De pen is niet sterker dan de knuppel maar de camera is een terroristisch propaganda middel.
Naast dat ik al eerder meldde dat handen en voeten levensgevaarlijke wapens zijn wil ik de Wildersen en de Aboutalebs ook er op wijzen de ogen, oren en neuzen een bedreiging zijn voor de staatsveiligheid.

-LEVE HET VADERLANDGeen opmerkingen:

Een reactie posten