woensdag 24 maart 2010

Doe zo veel mogelijk licht aan! 27/3 Earth Hour
Alleen de naam al.

Het Aarde Uurtje.
Een uur lang moet iedereen even zn lampjes uitdoen voor het milieu maar vooral om 'bewustzijn' (kent u die uitdrukking?), de belichting van dat stomme symbool van Parijs en die op dat hobbyproject van Zawi Hawas gaan ook een uurtje uit.
Ik zie het voor me: yuppen haasten zich naar huis met 170 km/u rijden 14 egeltjes dood om tijdig het licht uit te doen voor het "aarde uurtje" . Al Gore zal wel ergens in een duur zaaltje met een gezelschap van 300 Femke Halsema's de energie verbruiken waarvan een armlastig gezin in ons eigen land 15 jaar niet meer naar de voedselbank zou moeten even lekker geil symbolisch een uurtje het licht uit gaan doen.
Inmiddels zijn onze gloelampen vervangen door dit soort idioten door spaarlampen waar duizenden chinezen die ze produceren voor een hongerloontje zwaar de kanker van krijgen en belanden die dingen die zwaar chemisch afval zijn bij ons, maar zeker ook in de derde wereld rechtstreeks in het milieu.
Ook Joop.nl doet mee aan deze actie maar mijn opmerking "Pacha Mama verkrachten met het licht uit" was een van de vele van mijn reacties die die lui daar weigerden te plaatsen. Krititiek op hypocrisie mag op dat tolerante forum kennelijke niet !
Met kerst hangt hier de hele binnenstad vol met irritante verlichting, afgezien van de rotzooi die ondernemers al vanaf oktober in hun etalage zetten qua milieutergende onzin die ons moet laten geloven in vrede op aarde dat men door verarmd uranium exporteert naar elk land met grondstoffen dat niet "Heil US of fucking A" roept.
Sproeivliegtuigjes van de VS veroorzaken kanker en doet kikkers massaal uitsterven in Colombia en zelfs over de grens in Ecuador.
Monsanto drijft boeren massaal to zelfmoord door hun patentenfascisme.
Maar wij doen een AAAAAARDE UUUURRRTJE
Laat je stem horen en laat alle lichten branden op dat uur!
Ik huur een enorme laser van 5000 watt om die hypocriete etters eens duidelijk te maken dat ík die walgelijke hypocrisie niet pik!


4 opmerkingen:

 1. Precies! Weinig toe te voegen. Eigenlijk, als ik er zo over nadenk, nul-komma-nul toe te voegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe geen lichten uit.

  Ik peins er niet over.\Ik ben dit symbolische gedoe zat.

  Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen