vrijdag 8 april 2011

Hans Hillen is een Held!

Al jaren maak ik me druk om het Nederlandse leger dat meedoet aan War of Terror tegen onschuldige mensen die ons niks misdaan hebben .
We moordden in Irak , We moorden in Afghanistan, We helpen moordenaars en bedrijven die mensen ziek maken met onze soldaten overal ter wereld.
We zijn een klassiek voorbeeld van Bad Guys.
Defensie in Nederland moet ook geen defensie heten. Het is een terroristische organisatie die niet defensief is maar offensief.

Het maakt niet uit op welke partij je stemt GroenLinks is voor oorlogsmisdaden in Afghanistan en zelfs de SP stond te juichen toen Libiƫ aangevallen moest worden.

Niemand die nog staat voor vrede en veiligheid in de wereld. De politiek en een door de pers bedrogen schuimbekkende bevolking willen graag bloed zien .
We moeten de terroristen die uit dommigheid sterven voor de portemonnee van een stel lafhartige opportunisten 'onze jongens' noemen.

Nou ik weet niet hoe het met u zit maar mijn jongens zijn het niet . Hoe dood ze dan ook zijn door een bermbom van een onderdrukte bevolking.

Ik dacht dat er geen einde aan zou komen dat mijn landgenoten onder het mom van democratie en vrijheid (en sinds Jolande Sap eveneens voor emancipatie) de meest fundamentele rechten van de mens aan hun laars lappen en precies doen zoals de ruiters van de apocalyps ;
Dood, honger, ziekte en oneerlijke handel.

Ik lig soms nachten wakker te liggen hoe ik dit, mocht ik ooit oud worden, moet uitleggen aan de toekomstige generaties .
De Duitsers hebben het er in ieder geval heel erg moeilijk mee gehad en dat gaan wij ook krijgen.
De geschiedenis zal ons niet sparen.

Maar nu is er een man opgestaan van een zeer oorlogszuchtige Partij :
Hans Hillen!

De grootste pacifist die in post-sociaal Nederland ooit Minister is geworden.

Hij ontslaat zowaar duizenden leden van de terreurgroep die Defensie heet en zegt dat op zijn minst 600o van deze mensen op zoek kunnen gaan naar een eerzaam beroep!
Als je kijkt naar de verhouding soldaten-dooie burgers in landen als irak dan kunnen we veilig stellen dat 1 soldaat al goed is voor 10 dode burgers .
Maakt dat Hans Hillen de dood van 60.000 mensen weet te voorkomen.
Maar dat is nog niet genoeg natuurlijk!

Hans Hillen wil het Budget dat er nog wel is besteden aan JSF's

Iedereen die een beetje oplet weet dat een JSF door de eerste de beste Russische straaljager uit de lucht geknald wordt en dat elke land dat serieus zich probeert te verdedigen die Russische goedkope straaljagers dan ook koopt .

Dat betekend dat Nederland ook geen luchtmacht meer heeft die fatsoenlijk een soeverein land kan aanvallen.

Dus extra goed voor de burgers van die landen.
Nederland zal steeds minder kunnen moorden !

Hans Hillen is een Held en een pacifist!

Laten we niet zemelen over het verlies van arbeidsplaatsen want een terrorist is geen arbeider.
Laten we blij zijn dat deze mensen eindelijk een net beroep kunnen uitoefenen en laten we blij zijn voor alle mensen en het buitenland dat ze meer kans hebben een menswaardig leven te leiden .

Laten we ook niet zeuren over het verspilde geld van de JSF . De JSF is juist een symbolisch wapen en geen serieus te nemen wapen .
Het kan wel schade aanrichten maar al het geld was anders naar veel schadelijkere dingen gegaan.

Ik denk dat Hans Hillen een oprechte Christen is begrijpt dat gij niet zult doden.
Alleen als ie dat vertelt aan hypocrieten als Verhagen kan ie inpakken en zijn gezegende werk niet voortzetten!

Leve Hans Hillen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten