maandag 16 februari 2009

Het aller grootste complot






Jonges en meisjes,
veel van jullie hebben wel eens iets gelezen over complotten.
complotten zijn helemaal da bomb op internet en iedereen heeft er wel iets van meegekregen.
Bij complotten hebben we over het algemeen te maken met een groep mensen die veel grotere groepen mensen keihard in hun ootje nemen.
Je hebt ook een hele geinige groep mensen die het prachtig vinden op internet aan die stiekeme meneren te laten weten dat zij ze doorhebben.
Maar deze mensen hebben niet eens door dat ze zelf ook gemene meneren zijn die deel uitmaken van het aller gemeenste complot ooit!
Het is bijvoorbeeld vrij normaal een religie aan te hangen.....
dat is sociaal acceptabel al weet iedereen die een beetje nozel is dat we hierbij min of meer te maken hebben met een massapsychose.
Ik vind religie best iets romantisch hebben ondaks dat de grote religies zuivere propaganda zijn; bedoeld om orde te scheppen tussen de mensen die de macht hebben en zij die voor die lui moeten werken.
Maar de gemeenste en aller achterbakste samenzwering is niet een religie (al lijkt het er verdomd veel op)
Het is de sekte der volwassenen.
Volwassenen zijn geboren net als u en ik als normale mensen maar uit de baarmoeder gerukt begint het proces van langdurige indoctrinatie met als uiteindelijk doel een volwaardige monnik in de orde der volwassen te kunnen zijn.
Volwassenheid kan extremistische vormen aannemen. Dat kun je zien bij Bush, Hitler, Wilders en Balkenende. Dat hun af en toe kinds gedrag werd verweten doet niet af aan hun bloeddorstige perverse zucht naar het onderdrukken van de mens. Het kenmerk van de volwassene is dat hij naar iets van dertig jaar pas goed geindoctrineerd is tot op het punt dat zijn mede sektegenoten hem of haar als een volwaardigg lid beginnen te zien. Dat je biologisch gezien als mens dan al richting het graf aan het strompelen bent is voor de volwassenen compleet irrelevant. Volwassenen waren al actief in de oudheid vooral bij de oude grieken zie je extreme voorbeelden van extreme volwassenen; ranzige figuren als plato en socrates.
Toch waren de griekse volwassenen als perverse sekte zich wel bewust van hun eigen ranzigheid.
De oude Grieken namen zichzelf helemaal niet zo serieus als de tegenwoordige volwassenen doen.
Daarom hebben volwassen ook niet door dat Odyseus grappig bedoeld is. En dat Homerus niet dezelfde auteur is als het verhaal van Troje dat een historisch propagandawerkje is.
Mensen die dat een beetje begrijpen kan ik de avonturen van kapitein roodstorm aanbevelen.
Volwassenen hebben een aantal eigenschappen waaraan je ze kunt herkennen.
-Ze vinden dingen die leuk zijn zwaar kut, hun doel is het vooral niet leuk te hebben.
soms gaan ze dingen doen die ze een feest noemen. zo'n feest moet je zien als een uitlaatklep voor de volwassenen. Dan gaan ze met zn allen proberen niet volwassen te zijn. Dat is meestal een vrij pijnlijke gebeurtenis want na zo veel jaren indoctrinatie komt het vaak vooral meer op een hoop gezeik en geforceerde bewegingen die men dan dansen noemt. Volwassenen kunnen niet dansen, volwassenen kunnen kunstjes doen.
-volwassenen slaven, slaven moeten werken of ze daar nu zin in hebben of niet.
-volwassenen zijn geobserdeerd met het volwassen zijn. Iedereen die het niet is moet zo snel mogelijk bekeerd worden op straffe van opsluiting.
-volwassenen haten niet volwassenen ....ze moeten vooral hun bek dicht houden als ze (nog) niet volwassen zijn.
-volwassenen worden steeds extremer. niet volwassenen worden steeds steviger aangepakt wegens het niet volwassen zijn maar uiteraard is het concept van stemrecht exclusief voor volwassenen of wannebietjes.
-volwassenen zijn per definitie repressief, zeg je volwassene dan zeg je onderdrukking.
-volwassenen zijn leugenaars
niet alleen tegen de niet volwassenen, nee het gaat zo ver dat ze zelfs tegen zichzelf liegen. Liegen vinden volwassenen vaak vet cool, ze hebben zelfs hele stukken televisie met leugens.
-een uberkenmerk van de volwassenen is dat ze van mening zijn dat emoties onderdrukt dienen te worden. hoe volwassener hoe beter de emoties onderdrukt zijn
Nu ik deze sekte beschreven heb dan lijkt het mij dat niemand er bij wil horen. Toch doen jullie het bijna allemaal. Mijn vraag aan jullie is;
hoe lang duurde het dat je bij de sekte volledig geaccepteerd werd?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten